⚠️ Vliegticket naar Japan H/T voor maar 164 euro!

Shinjuku TYO

Als je snel bent kun je voor 164 euro naar Japan in het najaar! Door een fout in het computersysteem van Iberia wordt er momenteel geen brandstoftoeslag aangerekend op bepaalde tickets naar Japan.
Vertrekken is vanaf Brussel, en terugvliegen naar Düsseldorf (1-2 uur rijden, of 2-3 uur met de Thalys/ICE trein of megabus/flixbus)

Vertrekken is mogelijk op sommige dinsdagen, vrijdagen en zondagen van eind oktober tot begin januari. Terugkeren is mogelijk op sommige maandagen, woensdagen en zaterdagen. Reizen rond kerst en nieuw is niet mogelijk.

Deze deal gaat vandaag nog verdwijnen, snel zijn dus! Eerst boeken, dan denken bij zo’n prijzen…


Schermafbeelding 2016-01-20 om 03.07.36

? Update 11u53: het ziet er naar uit dat op de meeste data alle tickets al wegzijn…

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website

One comment on “⚠️ Vliegticket naar Japan H/T voor maar 164 euro!

  1. Hey , wou eigenlijk reageren onder het kopje tips en tricks maar dat kon niet.
    Wilde even zeggen dat ik dit een hele leuke handige website vind.Ook al woon ik in Nl het is toch wel heel erg fijn deze site. Vooral met die reizen met foute tarieven ook al ben ik daar steeds net te laat vor XP. Anyways wou gewoon zeggen: Keep up the good work ! en Bedankt !