Vliegticket Bangkok in de zomer – 376 euro

BKK KhaoSan

Normaal zijn vliegtickets naar Thailand superduur in de zomer (+700 euro), maar nu is er een zeer interessante deal om naar Bangkok te gaan voor maar 376 euro!
Reizen is mogelijk eind augustus of begin september. Er zijn verschillende vertrekdata, zodat je ook nog kan vertrekken na de herexamens.

In Bangkok kun je verschillende Boeddhistische tempels bezoeken, het backpackersleven in Khao San Road ontdekken, of een goedkope binnenlandse vlucht nemen naar de paradijselijke stranden van Krabi of Koh Samui!

 

De vluchten zijn vanaf Brussel met Ukraine International Airlines.
Ze hebben hun naam misshcien niet mee, maar het is een veilige maatschappij die nog nooit een crash heeft gehad. Ze zijn ook codeshare partners van o.a. Brussels Airlines, Etihad en KLM. Je moet overstappen in Kiev, wat een veilige stad is ver weg van het oorlogsgebied. De vlucht vliegt vanaf Kiev direct naar het zuiden en gaat dus ook niet over Oost-Oekraine.
Het enige nadeel is wel dat je geen persoonlijk entertaimentsysteem hebt aan boord.

 

 • ✅ Boeken: Onmiddellijk – dit tarief zal morgen verlopen!
 • ? Reizen: Augustus-September
 • ? Handbagage: 1 stuk
 • ? Ruimbagage: 1 stuk
 • ✈️ Airline: Ukraine International
 • ? Boekingswebsite: Travel2be
 • Boekingskosten: Geen
 • ? Betaalmethodes: Maestro (Belgische bankkaart), Mastercard Debit of Netbank zijn gratis – andere kredietkaarten met toeslag

 

Vertrekken is mogelijk op: 20/08, 24/08, 03/09 , 07/09 , 10/09, 14/09
Terugvliegen kan op 09/09, 22/09, 25/09, 29/09september
Ook nog reismogelijkheden met vertrek op woensdag of zaterdag de maanden erna.

 

Je kunt de reisdata makkelijk aanpassen.
Klik op “Travel2Be 376” euro, links van de groene knop, om te kunnen boeken zonder betalingskosten. Tarief kan beperkt beschikbaar zijn op de boekingswebsites, wacht dus niet te lang om te boeken!

 

Volg Vliegdeals op Facebook voor meer dit soort deals!

 

✔️  Vliegdeals Protips:

 • ? Een hotel ter plaatse vindt je het best via de Vliegdeals Cheaphotelzoeker. Onze hotelzoeker vergelijkt alle grote boekingswebsites zodat je zeker de beste hoteldeal hebt. Werkt trouwens overal ter wereld!
 • ?In Brussels Airport geraak je het makkelijkst met de trein, het station ligt net onder de luchthaventerminal . Wil je toch met de auto? Dan kun je het goedkoopst parkeren via Quickparking.
 • Je kunt met deze vluchten mijlen sparen bij het bonusprogramma van Etihad Airways

 

Schermafbeelding 2015-12-10 om 21.02.06

Schermafbeelding 2015-12-10 om 21.01.55

 

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website