Rechtstreekse vlucht naar New York, zelfs in augustus – 298 euro!

New York

Momenteel is er een speciale flashsale bij Delta Airlines en United Airlines.

Je kunt de rechtstreekse vlucht Brussel-New York-Brussel voor slechts 298 euro kopen op verschillende data tussen eind mei en december!
Zelfs reizen op het einde van de zomervakantie is mogelijk.

Dit is een van de laagste prijzen die er ooit al geweest zijn voor een rechtstreekse vlucht naar New York, dus van plan om nog naar New York te reizen dit jaar? Nu boeken!

 

Hoe boeken:

Voor de rechtstreekse United vluchten: Ga naar de website van Connections, en zoek voor vluchten van Brussel naar New York.

Voor de rechtstreekse Delta vluchten: ga naar de website van Delta Airlines, en zoek voor vluchten Brussel-New York. Je kunt de data het makkelijkst vinden door de “flexible days” zoekoptie te gebruiken.

Reizen is enkel uitgesloten tussen eind juni en eind augustus.
Vanaf maart (eind mei voor de Delta vluchten) tot eind juni, en vanaf eind augustus tot begin december zijn bijna alle data beschikbaar. Enige voorwaarde is dat er minstens een nacht van zaterdag op zondag tijdens je verblijf in New York is (op deze manier vermijden ze dat zakenmensen van deze tarieven gebruikmaken).

Binnen de zomervakantie reizen? Ga voor de United optie (via connections), en zoek voor vluchten Brussel-New York bijvoorbeeld van 21 tot 27 augustus. Je betaalt dan slechts 300 euro.

Niet te lang wachten, deze prijzen gaan waarschijnlijk dit weekend nog verdwijnen.

 

✔️  ✅Vliegdeals Protips:

  • Een hotel ter plaatse vindt je het best via de Vliegdeals Cheaphotelzoeker. Deze hotelzoeker vergelijkt alle grote boekingswebsites (zoals booking.com, hotels.com, …) zodat je zeker de beste hoteldeal hebt. Werkt trouwens overal ter wereld!
  • Om naar de Verenigde Staten te reizen moet je je verplicht registreren bij ESTA. Dit moet minstens 3 dagen voor vertrek.
  • Volg Vliegdeals op Facebook om geen deals meer te missen

 

 

Beschikbaarheid eind juni bij Delta:

Schermafbeelding 2016-03-12 om 21.06.23

 

Beschikbaarheid eind augustus bij Delta:

Vertrekken kan dus bv op 21/23/25/26 augustus, en terugkeren op 1/2/3 september

Schermafbeelding 2016-03-12 om 21.08.06

 

Screenshots:

United Airlines (via de connections website):

Schermafbeelding 2016-03-12 om 21.31.51

 

Delta Airlines (via de Delta website)

Schermafbeelding 2016-03-12 om 21.15.03

 

Meer zo’n deals zien? Volg Vliegdeals op Facebook!

 

 

 

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website