Naar de Amerikaanse Maagdeneilanden in de paasvakantie voor 250 euro!

Am virgin

? Leuke deal voor in de paasvakantie!

Je kunt nu van 1 tot 9 april naar de Amerikaanse Maagdeneilanden voor maar 250 euro. Vertrek is vanaf Brussel-Charleroi, en je maakt een overstap in Kopenhagen. De tussenstop in Kopenhagen kun je zolang maken als je wilt, waardoor je er ook nog een citytrip aan kunt koppelen.

De Amerikaanse Maagdenlanden liggen midden in de Caraïben, dus het is er altijd goed weer, en je kunt er genieten van de prachtige stranden.

  • ✅ Boeken: Zo snel mogelijk
  • ? Reizen: 1-9 april
  • ? Handbagage: 1 stuk
  • ? Ruimbagage: Niet inbegrepen, optioneel bij te boeken
  • ✈️ Airline: Ryanair + Norwegian
  • ? Boekingswebsite: Ryanair.com + Norwegian DK
  • ? Betaalmethodes: Kredietkaart (Mastercard/Visa)

 

? Edit 18:54: Deal werkt niet meer helaas.

Je moet de vluchten reserveren in 2 aparte boekingen.

De vlucht van Charleroi naar Kopenhagen en terug moet je boeken bij Ryanair, en de vlucht van Kopenhagen naar de Maagdeneilanden en terug moet je boeken bij Norwegian.

(verhoog het budget handmatig naar 60 euro om de vluchten te zien)

(1423 Deense kroon is ongeveer 190 euro).

Opgelet: omdat je 2 aparte boekingen maakt is de overstap tussen beide vluchten niet gegarandeerd. Als je liever op veilig speelt kan het slim zijn al eerder naar Kopenhagen te vertrekken, en nog een dag in de stad te blijven! Controleer zeker of de Norwegian vluchten nog beschikbaar zijn voor je de Ryanair vluchten boekt.

De website van Norwegian is in het Deens (enkel op de Deenstalige versie worden de lage prijzen getoond), maar met Google Translate kan je alles snel vertalen.

 

✔️  Vliegdeals Protips:

  • ? Een hotel ter plaatse vindt je het best via de Vliegdeals Cheaphotelzoeker. Deze hotelzoeker vergelijkt alle grote boekingswebsites (zoals booking.com, hotels.com, …) zodat je zeker de beste hoteldeal hebt. Werkt trouwens overal ter wereld!
  • Denk eraan dat je een ESTA moet aanvragen voor je naar de Verenigde Staten (waarin de Maagdeneilanden liggen) afreist.

 

Screenshots:

 

Schermafbeelding 2016-01-02 om 14.43.31

Schermafbeelding 2016-01-02 om 14.57.31

(1423 Deense Kroon is ongeveer 190 euro)

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website