Lang weekend Dubai – Vlucht+Luxehotel 299 euro!

dubai-256585_640 dubai-71072_640

Eerder stond hier al een mega vliegticketdeal naar Dubai (293 euro, werkt nog steeds), maar nu is er ook nog een andere zalige promotie:

Je kunt nu voor 3 dagen naar Dubai, met een directe vlucht vanaf Amsterdam en 2 nachten in een supergoed beoordeeld 5* hotel voor slechts 299 euro.

Langer blijven kan ook, je betaald dan 49 euro per extra nacht. Transfer tussen luchthaven en hotel is uiteraard inbegrepen.
Verblijf is in het Ghaya Grand Hotel, op basis van kamer + ontbijt. Vanaf het hotel ben je snel bij alle attracties met een van de supergoedkope Dubai’se Taxi’s.

 

Dubai is een geweldige stad waar de westerse en Aziatische culturen samenkomen. In het nieuwe centrum heb je honderden wolkenkrabbers, waaronder de Burj Khalifa (het hoogste gebouw ter wereld) en de Burj el Arab (dat 7* Luxehotel), terwijl je in de oude stad verschillende souks en smalle straatjes vindt, waar je meer de Indische cultuur terugvindt.

 

Het ideale is dat je bijvoorbeeld kunt vertrekken op zaterdagmorgen, en maandagmorgen al terug kunt zijn. Dit betekend dus dat je maar 1 dag verlof moet nemen om deze geweldige stad te bezoeken!
2 dagen in Dubai lijkt heel kort, maar het is toch genoeg tijd om alle topattracties (Dubai Mall, Burj Khalifa, Souks, Palm Jumeirah, …) te bezoeken. Zelfs voor een weekendje te shoppen is deze deal ook interessant, omdat er in Dubai geen belastingen zijn!

Vertrekken voor de goedkoopste prijs (299 euro – 3d/2n) is mogelijk op 7, 19, 28 november of op 3 december. Vertrekken voor een langere periode kan ook op verschillende data tussendoor.
Je vliegt met Transavia vanaf Amsterdam. De vluchten zijn op ideale tijden zodat je verblijf in Dubai gemaximaliseerd wordt. Er is een korte brandstofstop in Burgas.

 

 • ✅ Boeken: Zo snel mogelijk.
 • ? Reizen: Vertrek aan de laagste prijs is mogelijk op 7, 18, 28 november of 3 december. Ook veel beschikbaarheid voor iets hogere prijzen, maar met een langer verblijf op andere data. Check de prijzenkalender op de boekingswebsite.
 • ? Prijs geldig indien 2 personen of een veelvoud samenreizen
 • ? Handbagage: 1 stuk
 • ? Ruimbagage: Niet inbegrepen, optioneel bij te boeken
 • ✈️ Airline: Transavia
 • Hotel: Ghaya Grand hotel
 • ? Boekingswebsite: Corendon
 • ? Er gelden 27,50 aanvullende reserveringskosten per boeking.
 • ? Je hebt een reispaspoort nodig om naar Dubai te reizen. Aanvragen via de normale procedure kan 2 weken duren, check de procedure bij je gemeente.

 

Hoe boeken:

Boek deze trip of bekijk de prijzenkalender via Corendon

 

DUB

 

 

Vliegdeals Protips:

 • ? Hotel nodig in Amsterdam voor/na vertrek? Je zoekt het best via de Vliegdeals Cheaphotelzoeker. Onze hotelzoeker vergelijkt verschillende boekingswebsites zodat je zeker de beste hoteldeal hebt. Werkt trouwens overal ter wereld!
 • Naar Amsterdam reis je snel met de Thalys (55 minuten vanaf Antwerpen), of goedkoop met de Flixbus of gewone trein.
 • Ik zou je aanraden de optie te nemen waarbij je voor 49 euro extra een dag langer kunt blijven. Zo heb je toch net iets meer tijd, en kun je bijvoorbeeld nog een woestijnsafari doen.

 

Screenshot:

Schermafbeelding 2015-11-02 om 23.14.19Schermafbeelding 2015-11-02 om 23.16.46

 

 

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website