Vliegticket naar IJsland deze zomer voor 128 euro!

geyser-635309_640 KEF

Ga de wondermooie natuurfenomenen van IJsland ontdekken deze zomer voor een wondermooie prijs. Er zijn momenteel tickets te koop vanaf Düsseldorf (1-2 uur rijden) naar Reykjavik voor slechts 128 euro, en dit in het IJslandse hoogseizoen!

In IJsland kun je verschillende Geisers bewonderen, maar het is ook een ideale bestemming om rond te trekken of aan avontuurlijke sporten te doen! De laatste 10 jaar is IJsland zowat de helft goedkoper geworden, omdat hun munteenheid sterk in waarde is gedaald.
Als IJsland op je verlanglijstje staat, waar wacht je dan nog op?

De rechtstreekse vlucht is met Air Berlin duurt slechts 3u20!

 

  • ✅ Boeken: Zo snel mogelijk, weinig beschikbaarheid
  • ? Reizen: Mei-Juni 2016
  • ? Handbagage: 1 stuk
  • ? Ruimbagage: Optioneel bij te boeken na boeking voor 15 euro per vlucht
  • ✈️ Airline: Air Berlin
  • ? Boekingswebsite: Momondo > Supersaver
  • ? Betaalmethodes: Mastercard/Visa, afhankelijk van de boekingswebsite komen er voor sommige betaalmethodes extra kosten bij.

Vertrekken is mogelijk op 31 mei – 7, 14, 21, 28 juni  en op 5 juli
Terugkeren kan op 8, 15, 22, 29 juni, en op 6 en 13 juli

 

Het is mogelijk dat de goedkoopste boekingswebsite waarnaar je uiteindelijk wordt doorverwezen door Momondo Duitstalig is. Gebruik indien nodig Google Translate. Boek je liever via een Belgische website? ga dan naar bijvoorbeeld Cheaptickets. Dit is wel een beetje duurder.

 

Vliegdeals Protips:

  • ? Een hotel ter plaatse vindt je het best via de Vliegdeals Cheaphotelzoeker. Onze hotelzoeker vergelijkt verschillende boekingswebsites zodat je zeker de beste hoteldeal hebt. Werkt trouwens overal ter wereld!
  • Let nadat je op de boekingswebsite goed op dat je geen extra verzekeringen of services afsluit. Deze kun je beter los afsluiten indien je ze nodig hebt. Zorg ook dat je met een gratis betaalmethode betaalt.
  • Geen auto? In Düsseldorf geraak je snel met de Thalys/ICE hogesnelheidstrein. Je kunt ook met de Flixbus gaan.

 

Volg Vliegdeals op Facebook en mis geen deals meer!

 

Screenshot:

Schermafbeelding 2015-12-09 om 20.34.49

 

Bruno

Bruno

Ik ben een 21 jarige student Toerisme & Recreatiemanagement, en heb een sterke interesse in alles wat met reizen, ticketing en luchtvaart te maken heeft.
Zelf ben ik al heel de wereld rondgereisd dankzij error fares en speciale vliegticketdeals, en deze deals deel ik hier op Vliegdeals.be graag met jullie!

Like zeker Vliegdeals op Facebook zodat je geen enkele deal meer mist, en vertel de site gerust door.

Meer over mij en de website

One comment on “Vliegticket naar IJsland deze zomer voor 128 euro!